8 Ağustos 2013 Perşembe

Kimlik Hırsızı Full Hd İzle


Kimlik Hırsızı Full Hd İzle

Kimlik Hırsızı Full Hd İzle
kimlik hırsızı türkçe dublaj izle, kimlik hırsızı online tek part izle, kimlik hırsızı filmi izle, kimlik hırsızı 2013 izle

www.oscarlifilmizle.com olarak filmin konusu; Horrible Bosses’tan Janihayet Bateman ile Bridesmaids’ten Melissa McCarthy ismini temizlemek dahilin aşırı kaidelara uymak güçunda kalan gizadan bir adamın hikayesinin anlatıldığı bu güldürü filminde başroldeler! Kimliğinin çalınmasından nihayetra her şeyini kaybeden bu adam kötü bir imajı düzeltmenin ne kadar güç olduğunu anlayacaktır.

Limitsiz fonlar sayesinde, Dianne (McCarthy) perakende kraliçesinin her istediğini alabildiği Miami’nin banliyö bölgesinde ıslakamaktadır. Tek bir sorun vardır: Bu lüksü sağlataraf kimliğin üzerinde “Sandy Bigelow Patterson” yazmaktadır ve Amerika’nın başka tarafında ıslakataraf bir muhasebeciye (Bateman) aittir.

Bu dolandırıcıyı dünyası alt üst olmadan evvel bir hafta dahilinde yakalaması gereken gerçek Sandy Bigelow Patternihayet bu kadınla yüzleşmek dahilin cenupe doğru yola çıkar. 2000 mil aşan Patterson, ismini art almanın ne kadar güç bir şey olduğunu ayrım eder.

İzlemek için => Kimlik Hırsızı Full Hd İzle

kimlik hırsızı 2013 izle , kimlik hırsızı filmi izle , kimlik hırsızı online tek part izle , kimlik hırsızı türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder